A SMILEYMED MÓDSZER

A SmileyMed koncepció lényege, hogy szeretnénk a gyógyítást szakmai szabályai mellett evidence based módszerekkel, beteg centrikusan és személyre szabott kezelések mellett a lehető legvidámabbá, nyugodtabbá tenni. Hiszünk abban, hogy ebben a közegben lehet a legeredményesebb munkát végezni, és ebben a közegben tudják az itt dolgozók is a legtöbb energiájukat a munkájukba fektetni.

A betegeknek a személyre szabott terápiát kezelési lehetőségeinkkel, csomagajánlatainkkal, speciális vizsgáló lapjainkkal, és a kezelő személyzet horizontális kommunikációjával biztosítjuk.

Vizsgálat és állapotfelmérés

A beteg vizsgálatát szakorvosaink végzik. Lehetőség van arra, hogy velünk kapcsolatban lévő diagnosztikus cég szolgáltatásain keresztül, a szükséges vizsgálatokat elvégeztessük, így lerövidül a problémák feltárásának ideje.

Kezelések meghatározása

Az orvosi diagnózis felállítása után a beteg gyógytornász által végzett fizikális felmérésen, vizsgálaton vehet részt, mellyel meghatározzuk a gyógyuláshoz szükséges kezelési módszereket. A kettő együttes eredményéből az orvosaink határozzák meg a kezeléseket, melyekkel a leghatékonyabban tudunk betegeinknek segíteni a gyógyulásukban.

Kezelések

Fizioterápia, Gyógytorna, Balneoterápia,
Elektro terápia, FMS szűrés,
Funkcionális tréning, Kineziotapeing,
Lymphodrenage, Maitland Manuálterápia,
Parafango, Sport rehabilitáció,
Stressz oldás, Terhes torna, Víz alatti torna,
Uszoda, Fitness