BEMUTATKOZÁS

SmileyMed a Danubius Hotel Helia épületében lévő első budapesti privát fürdőgyógyászati centrum, főleg magyar vendégkörre épül, de ellátja a hotelbe érkező gyógyvendégeket is.

A Heliában 1990-óta működik gyógyászat, ami 1992 után OEP támogatott kezeléseket is végzett, így SmileyMed az akkor – Dr. Mogyorósi Márta osztályvezető főorvos, és Dr. Lónyay Katalin főorvos vezetésével – kialakult legnemesebb hagyományokat ötvözi a mai kor igényeivel.

Fürdőgyógyászati infrastruktúránkban minden olyan fizioterápiás kezelés megtalálható, mellyel a Budapesti Fürdőigazgatóság fürdőkórházai rendelkeznek, és ami szakma szabályai szerint a hatékony fürdőgyógyászati kezeléshez szükséges. A kulcsszó nálunk a komplexitás. „Minden felmerülő mozgásszervi problémájára megtaláljuk a megoldást”.

A munka és család mellett rehabilitálódni vágyó betegeinknek a személyre szabott terápiát kezelési lehetőségeinkkel, nyitvatartási időbeli rugalmasságunkkal, csomagajánlatainkkal, speciális vizsgáló lapjainkkal, és a kezelő személyzet horizontális kommunikációjával biztosítjuk.

Úgy teremtünk könnyed, elfogadó, vidám hangulatot, a gyógyuláshoz a betegeink számára hogy olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik a hivatásukban megtalálják az örömüket, szívesen tanulnak, képzik magukat, mert szeretik, amit csinálnak. Emiatt folyamatosan közösen fejlődünk, tudjuk követni a nemzetközi kutatásokat, legújabb trendeket, megtaláljuk az újításokat. Minden pillanatban a legtöbbet, és legjobbat hozzuk ki magunkból, és ezáltal a betegeinkből is. Tudjuk, hogy a TUDÁS mi közösen vagyunk együtt. Mindenki csak egy puzzle darab a tudásban, de együtt adjuk ki a képet. Mindenki hordozza a tudás egy darabkáját, beleértve a betegeinket is. Nevetve, kézen fogva együtt futunk a minket megtaláló betegekkel az Ő gyógyulásukért, és ezáltal a mi büszkeségünkért, sikerélményünkért.

Az egész gyógyászaton csak a gyógyítás színvonala, tisztelete, és szeretete komoly a rendelő hangulata vidám, és könnyed. Béke, nyugalom szigete a rohanó világban.

Miért vagyunk jobbak, mint mások?

A komplexitás miatt. Azért, mert itt nem csak „minden mozgásszervi problémájára megtaláljuk a megoldást”, hanem mindezt könnyed stílusban, profi módon, rugalmas időbeosztásban tesszük, úgy, hogy közben érzi, hogy tényleg minden Önről szól. Olyan kezelési csomagokkal, amiben az egy darab kezeléstől a fél napos kezeléssorozatig, a megelőzéstől, a gyógyulásig, a rehabilitációtól a sportba való visszatérésig, a gyógykezeléstől a fitness edzésig, és wellness kezelésekig mindent megkap, egy helyen és igényeihez alkalmazkodva. A SmileyMed felett egy konferencia szálloda is van annak minden előnyével. Pl. ha a távolság miatt egyszerűbb itt lakni, vagy edzés után itt enni, pihenni, ha a családjával szeretne eljönni.

A koncepciónk lényege, hogy szeretnénk a gyógyítást szakmai szabályai mellett evidence based módszerekkel, beteg centrikusan és személyre szabott kezelések mellett a lehető legvidámabbá, nyugodtabbá tenni, mert hiszünk abban, hogy ebben a közegben lehet a legeredményesebb munkát végezni, és ebben a közegben tudják az itt dolgozók is a legtöbb energiájukat a munkájukba fektetni.

A betegeknek a személyre szabott terápiát kezelési lehetőségeinkkel, csomagajánlatainkkal, speciális vizsgáló lapjainkkal, és a kezelő személyzet horizontális kommunikációjával biztosítjuk.

Ismerje meg jobban munkatársainkat!

Olvasson véleményeket gyógyult pácienseinktől!