RÓLUNK ÍRTÁK

„Nem szoktam kiposztolni semmit, mert nem ès kèsz.
Ezt most kivètelesen mègis, mert szeretnèm őszintèn megköszönni azoknak, akik elmèletek gyàrtàsa helyett a megoldàst kerestèk, ès ezzel mind hozzàtettek valamit, hogy ma Velencèben 3 òràn belül cèlba èrhettem. Nagyon köszönöm, Tibor Gál Dr. Mohàcsi Jànos Ágnes Deákné Molnár Marco Congia Kiss Andrea Quastné Rigó Katalin Csaba Baross”

Malatinszky Szofi

Certified Instructor, Chi Running

“Régóta bajlódtam egy fájdalmas vállsérüléssel, amikor az egyik barátom Ágihoz küldött gyógytornára. Néha meglepő gyakorlatokat is kellett csinálnom, de itt derült ki számomra, hogy nem feltétlenül a fájó terület a problémás! Fokozatosan építettük fel a gyakorlatokat hétről-hétre, és egy-egy óra felért egy kemény edzéssel is! Nagyon sokat köszönhetek neki, hiszen azóta újra tudok rendesen edzeni, és a vállműtéttől is megmenekültem.”

Szabó Ágnes

Kajakos világbajnok

“Sportolóként tisztában vagyok vele, hogy bármikor bekövetkezhet kisebb vagy nagyobb sérülés. Ekkor nagyon fontos a gyors, szakszerű segítség, ahhoz, hogy minél gyorsabban visszatérhessek a pályára. Meggyőződésem, hogy egy rosszul elvégzett rehabilitáció hamarosan újabb sérüléseket generál. Hálás vagyok ennek a kis csapatnak, hogy számíthatok rájuk, ha baj van. Nem biztos, hogy mindig mosollyal az arcomon érkezem, de az 100%, hogy vidáman távozom. Köszönöm nektek!”

Szeghy Szabolcs

Közel 50-szeres magyar válogatott futsal játékos